30 januari 2012 - you & I

tunga dagar. update när jag är på fötter!

puss alla fina <3


23 januari 2012 - i belive i can fly

tung dag med magkatarr och allt vad det innebär! ligger nerbäddad på soffan efter en dag på jobbet med bästa arbetskamraterna, en tur till stallet med mamma, och ett besök hos mormor. har fan aldrig varit såhär trött, klart jag har, men endå. har inte ens orkat diskat, vilket jag åker på imrn ist, handlat har jag inte heller gjort, jag skulle behöva ett hembiträde! nån intresserad, bra betalt jag lovar ;)

kollat just nu på mammor och minimodeller, jag håller på å smälla av alltså. sådana mammor sådana döttrar! jag blir smått irriterad kan jag lova, bäst att hålla i hatten!


22 januari 2012 - mobilinlägg

snöig dag. började dagen med en ridtur med mamma och jessica, jätte trevligt måste jag säga, hästarna funkar så bra tillsammans! nu ligger jag på soffan och tar det lugnt, ska strax fixa iordning mig för att åka med Linn och kolla på hennes kusin som ska vara med i musikdirekt i uppsala!

gårdagen tillbringade vi i Sthlm, var på lilla franks dop, super mysigt! avslutade kvällen hemma hos Emils föräldrar i örbyhus.


20 januari 2012 - allting förändras

nej igår var jag verkligen inte på blogg humör, fick ett besked som vände min värld upp&ner, samtidigt som man inte visste om man skulle skratta eller gråta. tog mig iallafall i kragen och promenerade nästan 5 km, vann över Emil i yatzy och var på ett core/pilates pass på aktivera! haha så jävla kul att träna med pilatesboll, skrattade mig igenom den timmen, men kul kan jag lova att jag hade! :) jo just ja, jag var ju ut och red igår med, min fina Dennis :)

nu ska jag äta frukost, ringa några samtal och sen ska jag ut på en härlig ridtur med linn innan en jobbkväll väntar, 16.30-20.30! ha en bra dag alla fina <3


18 januari 2012 - what a day

vilken dag det varit. helt upp&ner vänd.
började dagen med att jobba 8-12, riktigt kortpass, inte mig emot. sen for jag i full fart hem för att gå till freddan så han skulle få kolla ryggen och axlar och vad allt man kan komma på. han kollade och hittade en hel del att gå på, fick ligga i värme först. sen masserade han rygg och axlar och fick bort en hel del låsningar och knutar. sen gick han på axeln, samma sak där innan han avslutade med laser. har alltid varit så rädd för att gå till en naprapat, men idag tog jag steget. när jag trodde att han var klar, nej då var det dags att knäcka till allt. suck... jag trodde jag skulle dö av paniken, men det gick bra. nacke, rygg och bäcken är nu på plats igen! tack och lov... är helt slut i kroppen och är så himlans trött! imorgon kommer jag förmodligen ha världens träningsvärk med inslag av blåmärkssmärta, lovley!

till dagens tråkigheter.. kom till stallet och fick höra den tråkiga och sorliga nyheten. berra har glopperat vidare till dom evigt gröna ängarna. hästarna busade och lekte i hagen med tokigt nog ramlade berra så tokigt så han bröt benet. nu varndrar han vidare utan smärta med alla andra änglar. alla tankar går just nu till camilla och anna som mist sin allre bäste vän ♥

nu ska jag mysa med emil, puss ♥


17 januari 2012 - slappisdag.

här sitter jag vid köksbordet och kollar med spänning på när emil ska inviga sin fritös!
chips ska han visst göra, och gossen är så slö så att han använder en speciell maskin för att få potatisarna skivade. "det blir så jäkla rätt med den här maskinen", står han och förklarar för mig.

nej idag har det verkligen inte varit min dag, var på ap-möte på förmiddagen och sen har jag bara slappat, hela eftermiddagen lång. var nyss ut och handlade och hämtade ut paket. ikväll tänker jag ta med mamma och hästarna på en sväng!


15 januari 2012 - söndagsångest!

ja vad har jag att säga om helgen?
i fredags var jag och emil på bio, vi såg nya hamilton filmen, det var faktiskt bra! sevärd film. igår mådde jag inte alls bra och låg bara hemma på soffan typ. vi var till örbyhus en sväng och sen på kvällen kom pappa hit och åt middag med oss. jätte trevligt, alltid så kul när föräldrarna kommer och hälsar på :) idag, ja vilken jävla dag! emil skulle spela volleyboll och jag åkte med pappa till örbyhus, träffade pontus & mona och min lill-kusin sigrid! men ja, eftermiddagen slutade på akuten i tierp med emil och hans nackspärr. nu servar jag honom som om jag vore anställd här, jag kanske skulle börja ta betalt? ;) nej så hemsk är jag väl kanske inte.

snart ska jag slänga i mig lite middag innan mamma kommer förbi, sen ska vi till stallet och släppa in hästarna!
hoppas alla får en bra söndagskväll, puss ♥


13 januari 2012 - fredag den 13e!

än så länge har jag inte märkt av att det är fredag den trettonde.
jag har varit så jäkla effektiv nu på morgonen! jag har städat här hemma, handlat och varit på banken! hann även in en sväng på haircorner! hade ju så gärna velat rida idag med, men vädret looks like hell! snöar som sjutton och man blåser nästan bort! tror jag håller mig inomhus ist. ikväll väntas bio med älsklingen, vi ska de hamilton! ska bli skönt att få komma iväg och göra nånting bara han och jag, vi firar ju trots allt 10 månader idag. tiden går så jäkla fort, jag blir nästa åksjuk!

nu ska jag diska och sen slänga mig in i duschen. sen ska jag nog faktiskt ta mig tid att bara slänga mig på soffan och fortsätta läsa "om jag kunde drömma", det är så lite kvar nu och den är så himlans bra!

hoppas alla får en super bra dag, puss ♥


12 januari 2012 - converse



kände att det mina favoriter är tvungna att bytas ut!
converse kan man verkligen ha till allt. shorts, jeans och till och med till klänningar utan att det ser konstigt ut. väldigt praktiska skor som är snyggt och funkar i de flesta sammanhangen! allt från att gå på stan till party.

dagens hiss: converse!


12 januari 2012 - om jag kunde drömma

hej alla fina! ♥
idag har jag  verkligen tagit en slappar förmiddag, legat på soffan och läst en bok. håller på att läser twilight serien, ja jag är ju på första boken än, men shit! den är så bra. jag tycker filmerna är så otroligt bra, men böckerna! dem skiljer sig så mkt från filmerna (ja som det alltid gör mellan böcker och filmer) värda att läsa om man är ett twilight fan!

nu ska jag åka hem till borgmästaregatan och hämta lite grejer, lite skor och lite träningskläder. har typ bara 3 par skot här uppe i lägenheten och nej, det funkar inte! ska hämta min converse samling och jag funderar tillochmed på att klicka hem ett par nya, intenetshopping ♥ ikväll väntas jobb, 16-21 så jag lär ta mig till stallet och mocka nu på eftermiddagen oxå. jodå, jag tror det kommer bli en toppen dag!


11 januari 2012 - lyxfrukost

man får lyxa till det när det är lill-lördag! toastskagen, inte het fel!


10 januari 2012 - städning

är det nu det är dags att ta tag i städningen?
städar jag lär ju emil ta tvätten, inte mer än rätt. jag är redan less på att så fort jag vänder ryggen till så kommer det fram grejer som inte tas undan, jag är nog mer pedant än vad jag trodde. det lär bli ordning på detta nu, annars blir jag galen. går och städar och plockar hela tiden tycker jag, men det är inte mina grejer, är det så det är att vara sambo? herremingud.

 


10 januari 2012 - godmorgon!

vaknade nyss och har nu hunnit inta soffläge!
är helt slut i kroppen och orkar inte med någonting, har inte ens fixat fruskot! hatar att vara sjuk.. idag väntar väl förmodligen soffläge hela dagen, ska bli frisk nu, vare sig kroppen vill eller inte.

hoppas alla får en bra dag! puss ♥


9 januari 2012 - tidsfördriv!

vad gör man när man är ensammen hemma? jo man kan fördriva tiden med en lista, precis vad jag ska göra!



1. Hur gammal är du om fem år? 23 år!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? min syster

3. Hur lång är du? senast jag mätte mig var jag 177, och jag tror inte ens i min vildaste fantasi att jag växt en milimeter till! 

4. Vilken är den senaste filmen du sett? eclipse!

5. Vem ringde du senast? mamma ♥

6. Vem ringde dig senast? mamma ♥ 

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "ska träna nu, hörs sen, puss <3"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? det beror helt på, det är jäkligt bekvämt att skicka iväg ett sms. men är det någonting man ska föklara noga eller om det är nått viktigt så är det ju helt klart bättre att ringa för att undvika missförstånd!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skiljda

10. När såg du senast din mamma? typ 20 minuter sedan!

11. Vilken ögonfärg har du? blåa

12. När vaknade du i dag? 8,15 ca

13. Vilken är din favoritjulsång? mer jul

14. Vilken är din favoritplats? i stallet skulle jag gissa. eller någonstans där min fina är med!

15. Vilken plats föredrar du minst? hm, jobbet! haha nej skoja, så illa är det inte!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? oj, säkert här i krokarna, bor förhoppningsvis i ett fint hus som emil byggt!

17. Vad skrämde dig om natten som barn? jag tror jag sov djupt och aldrig var rädd, nejdå. att vara ensam tror ja!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? det underbara gänget i stallet i västland tidigare ikväll, dem är för sköna! 

19. Hur stor är din säng? 160 cm!

20. Har du stationär eller bärbar dator? jag har en bärbar som har varit på lagning sen innan midsommras! så jag säger att jag inte har någon dator, anväder emils!

21. Sover du med eller utan kläder på dig? ibland, ibland inte!

22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 just nu, skulle behövas nya!

23. Hur många landskap har du bott i? ett, kära uppland!

24. Vilka städer har du bott i? inga alls, räcker med att jag föddes i cykelstaden, uppsala!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
jag är en strump-människa! visst är jag barfota på sommaren, men annars föredrar jag strumpor! har fotfobi och tycker inte om fötter, så jag föredrar verkligen strumpor!

26. Är du social? kan man verkligen säga att jag är!

27. Vilken är din favoritglass? daimglassen är en favorit, annars säger jag nog den som emil gör själv, mums!

28. Vilken är din favoritefterrätt? oj, en efterrätt! det ska vara panacotta då!

29. Tycker du om kinamat? åh! jag älskar kina-mat! nu blev jag hungrig...

30. Tycker du om kaffe? jag försöker lära mig att dricka kaffe, men det går verkligen inte bra..

31. Vad dricker du till frukost? mjölk typ.. hehe

32. Sover du på någon särskild sida? det är väldigt olika!

33. Kan du spela poker? nej det är någonting jag är dålig på, och är totalt ointresserad av det!

34. Tycker du om att mysa/kela? ja ♥

35. Är du en beroendemänniska? beroendemänniska? nja jag vet inte.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja faktiskt!! 

37. Vill du ha barn? ja det vill jag, men inte för tillfället!

38. Kan du några andra språk än svenska? lite engelska kan man väl. kan sjörövarspråket om det räknas!?

39. Har du någonsin åkt ambulans? ja fast jag satt bara i fram, eftermoppevurpa!

40. Föredrar du havet eller en bassäng? havet tror jag, fast det är ju beroende på vart man är!

41. Vad spenderar du helst pengar på? hästarna tror jag, eller nej, på mig själv!

42. Äger du dyrbara smycken? nej det skulle jag inte kunna påstå, eller ja det beror ju på, för mig är dem dyrbara :) 

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? kollar typ aldrig på tv, eller jag förljer typ inga serier. kollar på de mesta! 

44. Kan du rulla med tungan? svar nej!

45. Vem är den roligaste människan du känner? oj, jag känner många roliga människor, svårt att välja ut någon som är roligare än någon annan, emil tar ju alla pris i att vara mongo!

46. Sover du med gosedjur? jag brukar inte göra det, men just nu har emil nån nalle i sängen, haha!

47. Vad har du för ringsignal? vanliga iphone signalen!

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? mamma har garanterat sparat! 

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? datorn i knät och mobilen vid min sida ;)

50. Flirtar du mycket? nej jag har ju emil! men jag är så social, så det kan säkert upplevas som att jag flirtar, men i själva verket så är det inte så.

51. Kan du byta olja på bilen? klart jag kan! om det skulle vara nödläge förståss ;)

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej helt otroligt nog så har jag inte det!

53. Vilken var den senaste boken du läste? jag håller på att läser första twilight-boken nu, sååå braa!

54. Läser du någon dagstidning? haha händer väl ibland, men det är sällan

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nix

56. Dansar du i bilen? haha ja, iallafall när mamma och syrran är med!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? hm, p3!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? oj, bra fråga! handlingslistan kanske!

59. När var du i kyrkan senast? på systers julavslutning!

60. Är du lycklig? det är jag verkligen! :D


8 januari 2012 - sammanfattning av 2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? det har jag verkligen gjort! 
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag tror inte jag hade några, om jag nu hade några höll jag dem förmodligen inte eftersom jag inte minns dem ;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej, som tur är.
5. Vilka länder besökte du? hehe, tog mig väl till åland som längst ;)
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? det finns det nog ja! 
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 13/3, då jag blev tillsammans med den bästa killen på detta jordklot! jag kommer minnas 12-13/3 då de va studentkryssning! 1/6 va det studenten. inte minst kommer jag minnas 29/4 då jag tog körkort! 
8. Vad var din största framgång 2011? oj, kanske att jag tog studenten och var hyffsat nöjd över betygen kanske? 
9. Största misstaget? det finns nog några jag skulle kunna rada upp, men det är inte värt det! 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? inte allvarligt sjuk, men lite smått knäpp är man ju alltid ;)
11. Bästa köpet? helt klart dennis, min underbara fina och kära häst!  
12. Vad spenderade du mest pengar på? hästarna, eller nej, på mig själv. 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? det finns massor som gjorde mig glad!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? hm, elektropop & fest hos mange typ! 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jag tror att jag har barot gladare året som var ön vad jag hade varit på många år tidigare! känslans att slippa skolan förgott var en underbar känsla! 
16. Vad önskar du att du gjort mer? hm, träffat alla gamla vänner som jag är jätte dålig på att hålla kontakten med, dumma mig.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? varit sur över skitsaker. 
18. Hur tillbringade du julen? på jobbet typ, och med famlijen såklart! 
19. Blev du kär i år? ja!
20. Favoritprogram på TV? kuggfråga till tjejen som sällan kollar på tv! jag vet faktistk inte, får väl dra till med 112- på liv och död. bara för att svara liksom. 
21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? haha om jag gör! 
22. Bästa boken du läste i år? läste förmodligen inte en endaste bok, har däremot börjat nu!
23. Största musikaliska upptäckten? hm, bra fråga!
24. Något du önskade dig och fick? ja, en egen häst. 
25. Något du önskade dig men inte fick? garanterat.
26. Årets bästa film? bridesmaids, haha jag dör!
27. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? jag var ut med några underbara människor på min krogendebut och hade så jävla kul! 
28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det finns det förmodligen alltid! 
29. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? hm, väldigt olik mig från tidigare, jag tog steget till det bättre kan man väl säga.
30. Vad fick dig att må bra? emil, underbara vänner, famlijen, hästarna och alla som bara finns runt omkring mig! 
31. Vilken kändis var du mest sugen på? eric saade, lätt. 
32. Vem saknade du? de som inte fanns i min närhet.
33. De bästa nya människorna du träffade? sommarvikarierna/vikareierna på vendelgården, ni är grymma! 
34. Vilken var den bästa dansnatten? det måste ju nästa varit studentkryssningen? studentskivan eller helt enkelt studenten!


6 januari, 2012

nästan helt inflyttade! första natten i lägenheten blir det nu. har gråtit flera gånger idag för jag saknar mamma! såg mitt tomma rum hemma på borgmästaregatan, usch, stackars mamma :( tur att min mamma är bäst och att jag älskar henne mest så vi kommer klara det här, hon stöttar mig i allt, min bästa mamma <3


4 januari 2012 - godnatt!

nu ska jag äntligen sova efter en fartfylld dag, eller inte!
va upp till stallet när mammsen kom hem och broddad om hästarna och sen tog vi oss en promenadmed pollarna. dom verkar så glada och verkar verkligen trivas på svanby ridcenter! dom går som sagt med 18 andra valacker så dom behöver inte direkt känna sig ensamma ;) men nu börjar det bli dags att sova för imorgon ska vi iväg till torslunda och jag ska göra debut att köra med släp, med mina fina dennis i, läskigt!



satt även och kollde runt lite på olika bloggar ikväll och det var verkligen en sak som fick mig att öppna ögonen och jag blev tillochmed förbannad. okej, det är ens egen blogg och man bloggar om precis vad man vill. men en sak tycker jag verkligen inte om, och det är nånting om retar upp mig till tusen; det är när man hänger ut andra personer på bloggen. jag tycker det är fruktansvärt dålig stil och skulle någon hänga ut mig på en blogg eller skriva nånting som jag visste handlade om mig, skulle jag bli så jäkla förbannad! så gör man inte. som sagt, man bloggar om vad man vill, men det är fan inte okej att såra andra människor. punk slut. det är lika när man lägger upp bilder tex, fine man lägger upp bilder på ens vänner osv, anser vännen att bilden ska bort från bloggen eller facebook eller vad det nu kan vara, så accepterar man det, vad är det för skit sak att göra en stor grej av? sånt irriterar mig verkligen. tänk er själva om en bild kommer upp på facebook på er själva som ni inte vill ska vara där, klart man vill att den ska bort.

sov gott alla, puss ♥

- behandla andra, som du själv vill bli behandlad.


nyårslöften

som jag funderat på nyårslöften, kan ju aldrig hålla dem så varför ens anstränga mig?
nu har jag iallafall bestämmt mig för att göra ett försök och lyckas hålla dem detta år, annars lär jag få någon bestraffning av nått slag. någonting lär ju hända om jag inte följer dem, för annars kommer jag garanterat att hamna i nån svaka och sen kommer det bara bli kattskit av allt.

nyårslöftena är följande:

1.
träna på aktivera minst 2gånger i veckan. rida flera gånger i veckan och ut och gå eller springa ett antal gånger i veckan.

2. uppdatera bloggen mer, den har sista tiden varit lidande pga ingen dator och flytt.

3. vara snäll så jag får julklappar nästa jul!



- har ni några nyårlöften?


4 januari 2012

ligger fortfarnade kvar i sängen och känner mig allmänt slö. inne på typ 8 dagen som ledig, hur skönt är inte det? sen måste jag väl erkänna att jag ligger kvar och drar mig lite extra för det är ju sista nätterna i mitt rum på borgmästaregatan, på fredag flyttar sängen och alla mina grejer över till gävlevägen,kommer bli så jäkla kul, men ja, det känns ju jätte konstig lär jag ju oxå erkänna.

idag ska jag bara ta det lugnt på förmiddagen, lite egen tid, en powerwalk kanske och sen äta en riktigt god frukost. i eftermiddag när mamma kommer hem ska vi upp och brodda om hästarna. med tanke på säkerheten i det nya stallet ska alla hästarna va borddad med elitbrodd, så det ska jag pyssla med idag. imorgon ska även dennis tillbaka på återbeösk i torslunda och jag ska köra hästsläp för första gången i hela mitt liv, hoppas fan dennis sköter sig så vi slipper större problem, senaste tiden har han varit så lättlastad, thank god for that!

lär ju säga oxå att mamma och jag var på första stallmötet igår sen vi flyttade ner hästarna till svanby rídcenter. och shit vad med folk, är van med västlands gård, haha! äntligen har man hamnat i storstall!

nej nu börjar magen kurra så nu ska jag ska slita mig ur sägen.
hoppas alla får en bra dag! puss ♥


danza kuduro


2 januari 2012

idag fyller mitt hjärta år, det firar vi med att åka till uppsala och köpa de sista till lägenheten! grattis älskling <3


bildbomd på oredigerade bilder, nyår 2011-2012!













RSS 2.0