15 juni 2012 - dance with me tonight

idag fyller världens bästa syster 13 år! nu blir hon tonåring och börjar högstadiet till hösten, vart tog lilla anna vägen? hon firar sin födelsedag med att dra iväg på cup. inte nog med det fick hon börja dagen med att följa med sin syster till akuten. förstår inte vart febern och all värk kom ifrån? virusinfektion jo jag tackar.

ska fortsätta att ligga på soffan och kurera mig. ser ut att bli några dagar till på soffan, för på måndag har jag planerat att vara tillbaka på jobbet. vi håller tummarna för det iallafall. det känns som det händer så himla mkt nästa vecka så jag hinner inte med att vara sjuk!! det är tatueringsdags, inflytt efter stamrenoveringen, midsommar och 6 dagars jobbvecka! jag måste bli frisk nu, helst igår!

ha en bra fredagkväll och nu ser vi till att heja fram sverige till vinst ikväll! :D



folk som bara skriver och lägger ut bilder om träning och mat lär ju bara vara riktigt missnöjda med sig sjäva.
grow up!

11 juni 2012 - how to save a life

http://www.cancerfonden.se/sv/cancer/Artikelarkiv/Behandling/Unik-operationsmetod-raddar-liv/

när jag började jobba på akademiska 70A1 så var det såklart mkt att lära sig. blandannat dessa operationer som artikeln ovan handlar om. jag har fått chansen att jobba tillsammans med denna läkare, haile matheme och herre jösses vad jag jag lärt mig mkt! önskar han all lycka nu när han öppnar egen klinik på samariterhemmet i uppsala!


9 juni 2012 - åter igen regn.

godmorgon alla pigga och glada!
eller klockan är ju faktidkt nio men inte är det någon hemma hos mig som är vaken lr! emil åkte hem kl 7 för att spela golf i regnet, men alla andra sover förutom jag!

ikväll är det jobb som står på schemat och det känns väl rättså okej med tanke på regnet.  dock är det väl egentligen aldrig kul att behöva jobba helg, men den här helgen känns det faktiskt helt okej. förörvrigt var det så himla kul att träffa tjejerna igår, kubbturnering och massa skitsnack, love it!

nu är det frukost time, hör att det börjar röra sig på övervåningen äntligen. hoppas alla får en bra dag och att ni slipper regnet! puss.



vissa människor kommer man förmodligen aldrig att kunna komma överens med, det är nog bara att acceptera.

8 juni 2012 - finally!

hur länge har jag inte lovat och skrivit om en ny dator?
tadaaa, nu har jag köpt en ny dator, väntade in skattepengarna och sen slog jag till ;) en vit sony vaio fick det bli! har haft sån jäkla tur så att jag har kunna haft emils dator, men när vi nu flyttade under stamrenoveringen så har jag inte haft nån dator och ja, nå har det varit lite kaotiskt. det måste jag ju medge. har blivit arg och frustrerad pga att det inte gått att betala räkningar osv.. men nu jäklar, om två veckor flyttar vi hem och sooom jag längtar!

ikväll ska jag ut och äta middag med mina fina pinglor, det är inte alls ofta man kan ses nu för tiden när alla jobbar obekväm arbetstid, men ikväll blir det middag och mys! sen väntar jobbkvällar lördag och söndag. har även hunnit med att rida lektion på min prins idag för ulli! gick hur bra som helst, kallblodstravare har verkligen psyke för att skola om sig till ridhäst efter travkarriären. min fina dennis, imponerar nog på dem flesta som ser honom, han kommer bli så himla fin! kanske är dags att hoppa in i duschen och snygga till sig, hoppas alla får en fortsatt bra fredag! puss ♥

RSS 2.0