29 mars 2012 - I'm in love!

älskar dig hjärtat mitt! om åtta veckor bor vi under samma tak på heltid igen! har nog aldrig längtat så mkt i hela mitt liv! ❤


25 april 2012 - natti natti!


22 april 2012 - wonderful suprise

hej alla go och glada!
nu har jag äntligen kommit igång på nya jobbet, kul och spännande att få jobba med det man verkligen är utbildad för! får göra en massa grejer som jag inte fick göra på boendet jag jobbade på. bara grejen att ha patienter i olika åldrar gör jobbet så mkt roligare. nu ska jag jobba på fram till sista augusti och sen håller jag tummarna på att det blir förlängt!

annars händer det väl inte så jätte mkt i livet (ja jag ska ta tag i bloggandet), nästa helg är det dags att flytta ut inför stamrenoveringen. bo hemma i 8 veckor och när vi flyttar in sen har vi nytt badrum och halvnytt kök, underbart! äntligen säger jag bara, är så less på vårat badrum! nog att det är fult, det är så äckligt oxå.

söndagen till ära ska vi köpa mat på brorsans ikväll, anna kikar även förbi och imorgon är det dags för jobb igen! puss ♥


16 april 2012 - jobba jobba jobbbaa!

första dagen på 70A1, praktisk info och fixa massa papper, passerkort osv.. imorgon börjar allvaret på riktigt, heja heja! insåg när jag kom hem att mitt efternamn är felstavat på passrrkortet, jippi!


13 april 2012 - devoto, en sån skönhet!

i förrgår provred jag en helt underbar häst! Ullis som vi hyr in hästarna hos i svanby har precis tagit hem en spansk pre häst, devoto 14 år, hingst och helt fantastiskt fin! hon tyckte jag skulle provrida och självklart tog jag chansen! spansk skritt, passage och piaff fick jag honom till, helt sjuk känsla att sitta på en sån välutbildad häst, han är nämligen utbildad på spanska riskolan, as coolt! 150 000 så är han min, haha nja inte vad jag har i bakfikan direkt! helt sjuk känsla att för de första sitta på en hingst, och för de andra att få sitta på en sån välutbildad herre, det är inte många som får chansen! jag svävar på rosa moln fortfarande, nångång i livet ska jag oxå ha en spanjor!


10 mars 2012 - denna uppdatering!

har verkligen inte haft motivation till att blogga och har väl egentligen inte haft tid heller :o
hade det bra i klövsjö, skidåkning hela dagarna, helt slut i kroppen fortfarande. det var så skönt att få komma iväg efter att ha legat hemma på soffan i nästan 3 veckor och haft ont. bröstet är mkt bättre nu och det känns hur bra som helst, nästa vecka väntar röntgen. den här veckan har jag semster, vilket innebär att det inte bli nå mera jobb på vendelgården för min del. ska dit imorgon tror jag och säga hejdå och lämna in de sista pappren. kommer fortfarnade vara vikarie där men kommer nog ha fullt upp med 100% jobb endå. ska bli riktigt kul att få jobba på sjukhus!

snart ska jag tillbaka till stallet och släppa in alla fina hästar! ska nog även rida dennis lite då jag red henry tidigare idag. tror jag ska rida båda hästarna imorgon oxå!

hoppas alla får en fortsatt fin kväll, puss!

6 april 2012 - min älskling ❤

världens bästa kille, punkt slut.


4 april 2012 - klövjö

vi glider med snowboard och skidor!


2 april 2012 - förlåt för dålig uppdatering

Men jag mår skit och har fortfarande ont. En mer positiv tjej kommer snart börja uppdatera igen, lovar. puss ❤


RSS 2.0