working class hero

jobba jobba jobba enda till kl 16. hade medarbetarsamtal idag, fick reda på att jag kanske blir förflyttad till hemtjänsten i skärplinge, spännande. skulle inte va helt fel att testa någonting nytt, om inte annat så är det bra för mitt cv! fick väl inte direkt nå roliga besked från sjukhuset igår om min axel heller, ny röntgen och sjukgymnast bedömning ska göras. sen återstår och ser vad som händer, förmodligen kortison behandling!

hoppas alla får en fortsatt bra dag, puss!


stockholm international horseshow 2011

som jag tidigare skrev så var galashowen i globen i lördags över mina förväntningar.
med tanke på att jag innan inte vissa vad det egentligen var jag skulle kolla på. det var två klasser världscuphoppning, dock utan roffe! tråkigt men alla andra svenskar gjorde bra ifrån sig och det var riktigt kul att se! det var även 4-spanns körning, vilket är jäkligt maffigt att se, aldrig i min lilli låda att jag skulle kunna köra fyra hästar framför kärran, nej en räcker bra för mig! där gick det oxå bra för svenskarna som knep en 3e placering! det var även lite andra shownummer och en fin julavslutning!

men någonting som nästan fick mig att ramla av stolen var denna man, lorenzo.




utan sadlar och utan träns. med endast två långpiskor till hjälpmedel står han på ryggen på två av hästarna, han hoppar hinder och gör konster som en annan bara kan drömma om! helt otroligt. det går inte att beskriva om man inte har sett honom. i slutet hade han 12 hästar sammanlagt inne i arenan, och han fick alla att göra precis som han ville. alla hästarna visste precis vad de skulle göra och det var hu maffigt som helt. jag var helt tagen, kan vara det absolut häftigaste jag någonsin sett!


20111128

blev trampad för nån vecka sen, gjorde ont satan och igår upptäckte jag varför. detta tackar jag dennis för!


Första advent

globen horseshow va grymt igår, till alla hästintresserade som inte va där igår, sry men ni missade nått! längre inlägg om det kommer. idag har jag myst med pojkvännen och snart är det dags för tirk. och för att inte missa någonting, det snöar ute, precis som man vill ha det på första advent!


Hjärtat


julfina hovar



reklamar lite för en grym hovslagare!
wiktor kom och skodde hästarna igår kväll. henry hade som vanligt trampat sönder halva hoven.. klumpidunsen! iallafall är det henrys framhov på bilden, snyggt blev det. lär ut och brodda snarast, efter helgen får de nog bli!

hoppas alla får en bra dag!


Go away

på tisdag, har jag fått tid, för att äntligen kolla min axel igen. tills dess fick jag höra att jag absolut inte fick träna, nehe tänkte jag. min kära häst trampade mig på foten idag, känns precis som när jag hade sprickan i tån sist, och det är samma tå han trampade på, det tackar jag dennis för! wiktor har skott ikväll med, perfekt! nu ser jag fram emot helgen, ska umgås med härliga människor och mysa i sthlm! imrn rullar lönen in på kontot, blev glatt överraskad när jag såg lönelappen idag, vad skulle man göra utan ett jobb? förmodligen avlida. natti alla fina, puss!


20111124

som jag längtat, äntligen!


Lunch


international love

You put it down like New York City
I never sleep
Wild like Los Angeles
My fantasy
Hotter than Miami
I feel the heat
Ohh Miss international love
Ohh Miss international love

Pitbull Featuring Chris Brown – International Love


CRW

julklapp till mig själv!


someone like you

mot söderfors!
ska hälsa på min fina vän jossiplutt! saknar henne massor ♥

image description


only just a dream

grå tråkig och jobbig dag.
jag tog bilen och åkte till valbo på förmiddagen. köpte julklapp till mig själv, köpte även lite andra julklappar och annat som jag tyckte att jag behövde! har hunnit med att varit till stallet och grejat klart allt och pussat på min fina häst. han har så mkt energi så jag tror att det är han som är ute och rastar mig och inte tvärtom. ska bli så kul att börja rida honom sen igen, då lär det bara vara att hålla i sig skulle jag gissa på!

ikväll ska jag träna, ryggen strejkar lite fortfarnade med jag tror nog att det kommer gå vägen, jag får vara försiktig helt enkelt.


one day in your life

känslan som uppstår när Emil åker och jobbar och det verkligen inte går att somna om! nu mera åker han kl 5, har varit vaken sedan dess, fy bubblan! har kollar på ensam mamma söker, alla gjorde rätt val!! och nu ska jag äta frukost med familjen, som för övrigt tror att jag går i sömnen!

ska ta mig en tur till Valbo sen för att köpa en julklapp till mig själv, spännande ;) hoppas alla får en bra dag!


Copycat singers

kollar på copycat singers och äter potatisgratäng. laddar upp för kvällens jobb.


Breaking dawn del 1

Jodå, den såg jag igår. Lever i min egen lilla bubbla nu och shit va den va bra! Dom är helt förtrollande filmerna, Edward <3 nu ska man bara stå ut, ett år till, för då kommer breaking dawn del 2!


sötnosar


It's a beautiful day

powerwalk - check!
stallet - check!
bara jobbet kvar idag då, 16.30-21.15!


diffrent person

idag är soffan mer lockande än någonting annat.
träningsvärk sen både ridning och bodypumpen igår. hade ju tänkt att trimma henry idag med men jag orkade inte med tanke på att det är ridning på tirk ikväll, ingen rast och ingen ro. allra helst skulle jag vilja ut och springa eller powerwalka lite granna nu, men det vill inte huvudet. sprängande huvudvärk så soffan är nog det bästa alternativet. har inte sovit ordentligt på 2 nätter heller så det är väl inte konstigt att tröttheten kommer smygande.

nu känns det verkligen att vintern närmar sig med stormsteg. igår kväll var det minus grader och snorhalt ute, jag är glad att det sitter dubbdäck på bilen. fick till och med skrapa rutorna på bilen imorse, okej klockan var väl 8,30. men det märks att det är mkt kallare luft, och jag älskart! ge mig 3 meter snö och minusgrader, tack!




To good to be true

ridit fina henry idag, nu jäklar ska det trimmas. jobbar på att få en fin, stadig och lugn galopp för tillfället, och vi gör framsteg! på söndag hoppas jag han är lika duktig när det är lektion för susan! får fortsätta trimma imrn! ikväll står bodypump på schemat och jag ser fram emot morgondagens träningsvärk!


when you looking like that

jaha vad ska jag skriva om egentligen?
snart är det dags att dra sig mot jobbet, suuuck. har så mkt jag skulle vilja få ur mig här på bloggen, men det går inte. för alla som läser denna blogg verkar inte acceptera vad man verkligen vill skriva om, jag har ett tips till er! sluta läs.  har nån slags personlig kris idag och känner för att bara säga olämpliga saker och provocera. sånt jag är ruggigt bra på, men håller tillbaka på. vad ska jag mer skriva, egentligen inte så mycket. känner att det hatiska inom mig håller på att ta över, igen. kan ju hoppas att jag jobbar med nå lugn harmonisk människa ikväll som inte tänker driva mig till vansinne! nej undra om jag ska köpa mig lite choklad innan jag åker, känner att jag är alltför omöjlig nu!

undra om jag ska göra ett glatt avslut på inlägget iallafall. har inte hunnit pyssla om hästarna på hela helgen, kanske blir lite gladare nu när jag är ledig några dagar och hinner pussa på dem extra mkt. det behöver dom!

hoppas alla får en fortsatt bra, eller dålig dag! puss ♥


magic monday

legat på soffan och slappat mest hela förmiddagen, förträngde nästan att jag ska och jobba kl 16. tur att söta maria ringde och påminde mig att vi bytt pass! kanske dags att käka lite lunch, känner att magen börjar kurra. tar pärlan till jobbet idag, finemangen.

undra när snön tänkt komma? den är efterlängtad nu!!


8 månader <3


highway to hell

fick precis syn på nästa 6veckors schema. jobb julafton och juldagen, dock ledig mellandagarna och nyår, skönt de iallafall!


det är dags för fredagsmys

snart dags för lite body pump! sen iväg och mocka och dona med hästarna innan det blir biomys i Uppsala med min fina <3


Love you like a lovesong baby

har precis varit och givit min älskade ögondroppar, tycker att det redan ser mkt bättre ut! kanske inbillar jag mig bara, vad vet jag! det finns allt för många negativa människor i min närvaro som bara är negativa och allt dom säger är negativt. jag tänker radera er, ni finns inte längre, för negativitet får mig att må skit!

snart kommer det iallafall en positiv och glad pulla hit och lunchar lite med mig! alltid lika roligt att träffa henne, puss <3


thorslunda gård

vilken dag det blev igår.
kl 9 började vi lasta häst och kl 10 hade vi tid i torslunda. det vi faktiskt inte visste om innan var att det faktiskt va veterinär där igår. det började iallafall med att jag fick springa med lill-dennis och dom kollade hur han rörde sig, fick även longera för att se tydligare. dom gjorde böjprov och insåg att ja, han är halt. vi började därför en hältutredning. veterinären trodde direkt att det var en kotsenskida (vilket är vanligt på travare) som spökade och vi beslutade därmed att göra ett ultraljud. ultraljudet gav svar på att en led i kotan som normalt är 1 mm var ca 7-8 mm, kroniskt förstorad och vi visste egentligen inte om det är det som gjorde honom halt med tanke på att han varit gallig sen jag köpte honom, alltså har det funnits en längre tid och vissa hästar kan faktiskt leva normalt med det. vi beslutade därför att gå vidare med undersökningar. då bedövades hoven för att se om hältan avtog då han var bedövad, fortfarande halt. vi beslutade att bedöva kotan, han var fortfarande halt. någonstans här tror jag att mamma och jag mentalt gav upp, jag bröt ihop och trodde verkligen inte att det skulle hitta någonting på honom och att det var såhär allting skulle sluta. det var då lunchtid och vi valde att vi ska utreda vidare. dom får bara bedöva hästen gånger, och nu bestämde vi därför att vi skulle bedöva knät, mkt väntetid mellan bedövningarna och att allt skulle verka och hit och dit med allt. dags för våran tur att springa igen och vipps, efter bedövning av knä såg han helt plötsligt bättre ut, ute på longeringen såg dem attan rörde sig bättre och vi kunde helt plötsligt konstatera att det är i knät problemet sitter. frågan var då om vi ville lägga pengar på att gå vidare med utredning eller om vi ville stanna där. vi valde då att gå vidare med en röntgen och där konstaterades att det finns benpålagring i knät. finally, det är det vi ska behandla mot! därefter fick han en kortison spruta i knät och nu är det bara att vänta tills återbesök för att veta om det har hjälpt. känns riktigt skönt att de hittade nånting och att han nu är behandlad.

eftersom jag nu har en häst som lyckas med allt så lär jag ju berätta att han skadade ögat i lördags och nu är han även behandlad mot det. veterinären hittade ett stort med ytligt sår på hornhinnan och nu är det antibiotikadroppar som gäller tills allt är borta! han ska även få pupillvidgande droppar. inte nog med det ska han även äta anti-inflammatoriskt mot både ögat och knät. idag har han stått på boxvila, imorgon och fram tills återbesöket ska han gå i en liten hage där han endast kan skritta (sist han gick i en sån blev han less och rev staktet), -  minuters promenad på hårt underlag dagligen. jag håller tummar och tår för att allt ska bli bra nu, det är han värd! jag med för den delen. ska ut och pussa på honom ikväll igen, han är så söt när han är rakad lite överallt på bakbenet sen sprutorna igår!

allt detta gjorde dom alltså på kliniken i torslunda utanför tierp. underbar personal och ett riktigt trevligt ställe! dem tar sig verkligen tid med varje häst och alla får den tid de behöver, med tanke på att vi fick en heldag där, hela 7 timmar! hur skönt var det inte att det tillochmed fans röntgen på plats?

idag var vi ut på våran första 5 minutare! dennis var en riktgit tröttis idag, inte konstigt efter hans händelserika dag igår med allt detta lugnanade han fick. snart ska jag iväg till tirk och rida, jihoo!


Bad girl

dålig uppdatering. ska strax sova för imorgon ska jag ut på äventyr med min 4-benta älskling, iallafall till torslunda. håller tummar och tår för att hon kan säga att allting kommer bli bra!


now you see it

åh vad jag vill jobba med någonting annat
jag vill jobba med hästar....
ge mig en ny utbildning och ett nytt jobb, tack!



Eric lamazes, hickstead <3


Mitt hjärta blöder


Me and My drum


välkommen träningsvärk, välkommen

bodypumpen igår har verkligen satt sina spår i mina muskler. hade ju trotts allt haft ett uppehåll så massvis med vikter åkte av stången men nå känns det iallafall. sista gången som bodypump 78 gick, jag ser verkligen fram emot nya passet, 79an alltså med ny och bra musik! bara längtar tills det blir träning nästa gång, det går bra nu!

RainDropz! – Tonight Is The Night 2K10 - Radio Edit

Paffendorf – Welcome To Africa



idag har jag tagit semester, hur skönt låter inte det? tog en dag semester och är nu långledig till lördag nästa vecka, rätt skönt med ett lite break. som alla skrytit om sina höstlov, tar mitt nu ist. ska passa på att söka jobb, om inte annat så ska jag leta jobb iallafall.

idag ska älskling, jag och maria in till uppsala och shoppa. 16 december får vi nycklarna till lägenheten och då lär man ju ha lite grejer. så idag ska vi kika på soffa och lite annat smått och gott som kan vara bra att ha. spännande, det liksom kittlar i magen när man tänker på att man faktiskt ska flytta hemifrån, kommer nog bli super bra när allt är klart!


wiggle wiggle wiggle wiggle yeah

Pitbull Featuring Chris Brown – International Love

Vincent – The Moment I Met You

LMFAO – Sexy And I Know It

Taio Cruz – Hangover

Rihanna – We Found Love

Eric Saade – Hotter Than Fire

My o my

jobbat 8-12, möte med chefen, fixat i stallet och nu ligger jag i soffan! ikväll så blir träning med linnsan och efter de ska jag mysa ner mig i soffan och bara vara stolt över mig själv, yeah!


you can have i all


2 november 2011

sitter och kollar på Pippi Långstrump, väldigt underhållande måste jag säga. Ska snart kila iväg upp till mormor och hälsa på med syrran, ska bli jätte kul! Det är inte ofta sen jag börja jobba man är uppe hos mormor, så det ska bli så kul!! Annars blir det nog en lugn dag, har ingenting planerat. Får jag inte för mig nånting kanske jag åker ut en sväng till stallet och pussar på min fina häst!


one more time

åh älskade höst! har äntligen tagit fram mina kängor! så skönt, och på tal om kängor så hittade jag väl alltför många par skor idag, men köpte faktiskt inte ett enda par. köpte ist lite smink-påfyllning, 2 t-shirtar, en långärmad, en sjal och en plånbok, kan ju inte lova att jag inte glömmde att räkna upp något, minnet är bra men kort! mysig dag med syster, dagar som denna är guld värda, jag är så lycklig ♥

ikväll får ryggen vila från träning, men på torsdag ska jag tillbaka till aktivera för ett pump-pass har jag bestämt! ikväll ska jag bli bjuden på middag av en snygg kille, nämner inga namn ;) kanske är det värt att fixa till sig lite extra kvällen till ära, så får det nog bli!

hoppas alla får en jätte bra kväll!


1 november 2011


amor vincit omnia

idag blir det en syter-dag.
jag och syrran ska åka till stan och shoppa, luncha och ha kul! sånt man bara kan göra med syrran för att det ska bli bäst, passar perfekt när hon har lov och jag är ledig! grått och tråkigt väder men vi satsar på att gå på stan iallafall, hoppas på att hitta nått snyggt till helgen, taggad till tusen :D ska bli så jäkla kul att äntligen få hitta på nått roligt med härliga människor!


hoppas alla får en bra dag! puss


RSS 2.0