gott nytt år mina fina vänner !

sitter just nu uppe i våran lyxvåning och har sparkat igång mobila bredbandet inför kvällen!
lägenheten ska invigas ikväll, på nyårsafton med linn och lund! kan inte bli så mkt bättre ska ni veta! vi ska äta god middag och grunda inför att sen dra vidare hem till sofie och träffa alla de andra!

jag har intagit soffläge och emil städar de sista i köket, perfekt! precis som det ska va med tanke på allt jag och mamma städade igår!

hoppas alla får en super bra nyårsafton, bra slut på det gamla året och en bra start på det nya! ta hant om varandra så ses vi här igen, 2012! happy new year ♥


tonight tonight

imorgon smäller de, och jag har fixat naglarna för fulls muggar. nyår firas bara en gång om året, och då ska de va rejält! mörkblåmetallic med lila glitter, yey!


Baby i was born this way

känner att bloggen blir lidande för allt stökande i mitt liv som flytt osv.. igår va jag iallafall i stan och shoppade som fan, lägger upp bilder senare. nu blir de frukost och sen ska mamma och jag städa de sista i lägenheten innan nyår :)


Looking good

om ca en vecka blir det inflyttning, men redan i helgen ska lägenheten invigas med nyårsmiddag :D


kaos

idag har det varit kaos på jobbet, tack för att jag har endel underbara arbetskamrater iallafall. snart dags för arbetspass nummer 2! ligger just nu i älsklingens säng och har precis ätit julmat, dom är i Sthlm hos släktingar.

min fina mamma fyller år idag, ska hem och gratta henne efter jobbet kl 21 ikväll! hoppas alla har en bra jul! <3


merry christmas and happy new year!

vill önska er allaen riktigt god jul och ett gott nytt år.
ta hant om varandra och mys ordentligt under denna helg!


Santa claus wont make me happy

fick julklappar av min älskling idag, rihannas parfym och en rosa stekpanna, han är ju för underbar! <3


Dagen före dopparedagen

får väll erkänna att bloggen har blivit lidande pga en hektisk vecka! så fort jag får tid ska jag summera min vecka, tro mig eller ej, men det lär bli ett inlägg ni sent glömmer! alla pratar om denna julledighet, jag ska jobba 3 dagar till innan jag blir ledig, ja ni läste rätt, hela långa julhelgen är full med jobb, pengar rullar in som se ska, de går bra nu!

nu ska jag sova så jag orkar upp imrn och äta mys frukost med familjen och öppna lite klappar, älskar julen ❤


Rogivande arbete


another winter night

Dags för en jobbkväll, sen är jag ledig ända fram till julhelgen, då väntas jobb för fulla muggar!


just need you to follow

lika pirrig som ett litet barn på julafton. nu börjar det hända grejer, spännande!


update i julröran!

jag får tuppjuukk eller någonting liknanade!
bloggen blir inte bra då jag inte har några nya bilder. alltså får det se ut såhär ett tag till, det får ni stå ut med köra läsare som kikar in här!

nu skiter jag i detta och letar efter lite nya prylar till lägenheten, jihaa!



btw, det snööööar!


bjällerklang och tända ljus

medans emil och hans far renoverar lägenheten och det inte finns någonting för en händig kvinna att göra så får väl jag helt enket renovera min blogg? vilken dom aldrig skulle kunna göra.

på morgonen har mamma och jag haft utsläpp i stallet, passade på skritta hästarna. andra gången jag satt på dennis sen han behandlats. alltid lika spännande, han är så pigg! gubben min, snart så ska han få springa fort, det han älskar mest!

nu ska har pysslas med header och annat spännande, lite julfint kanske? jag bara älskar julen, hur mysigt är det inte med allt rött, glitter och inte minst alla tomtar? mys på hög nivå om jag får bestämma! har redan köpt på mig grejer till nästa jul när jahg bor i min egen lya med min hustomte!

ikväll blir det middag med söderforsarna, alltid lika trevligt :)♥


tur att man har en händig karl!

idag fick vi äntligen nycklarna till lägenheten! rustningen börjar direkt och Emil har jobbat från förmiddagen fram till kl 21 ikväll, han är som en maskin. Linn ryckte in på eftermiddagen och hjälpte mig som arbetsledare, underbart :D snart kommer jag äntligen bo tillsammans med mitt hjärta, och det känns hur bra som helst <3

lite bilder på hur lägenheten såg ut innan vi började riva ut allt!


Who's gonna save the world

så otroligt hemskt, jag blir mörkrädd. en 10 årig pojke som strypt en 4 årig pojke till döds i ljungby, vart håller världen på att ta vägen?


haircorner


111213 - tisdag

började dagen med att kolla på systers luciatåg i skolan, så mysigt! nu är jag hos Angelica på haircorner och ska bli julfin !


you give me wings so I can fly

You don't have to save me
just need you to follow
Cause we made it all this way
I won't ever give up
of something that's so strong
Yeah, we made it all this way

Like the new castle's of time
Give me wings so I can fly
You'll always save me
I need you to follow
Cause we made it all this way


all this way



Amanda Fondell – All This Way


Jag hatar rubriker kl 6.00 på morgonen!

undra vad det är som gör mig mest besviken egentligen?

tar tag i mitt liv och åker iväg till jobbet nu, ser ut och vara nå snöstormsliknande ha en bra lördag alla fina :)


Kände för en liten förändring


let it snow, let it snow, let it snow

underbara snö!
ska ta mig en ridtur med gunilla i snön nu på eftermiddagen.
hoppas henry gillar snön lika mkt som jag!


Silence

undrar varför det alltid är jag?


We are young, we are free, stay up late, we dont slep

på förmiddagen har jag hunnit vara i stallet och fixat iordning åt hästarna! pussade lite på dennis i hagen med innan jag åkte. broddade hästarna igår och jag kan ju lova att det känns i ryggen idag! snöade hela förmiddagen oxå, det var så mysigt och pyssla i stallet medans snön yrde utanför fönstren!

har städat och grejat lite nu, känner mig helt mat, lite småförkyld har jag gått och blivit. ikväll är det iallafall tirk som gäller! hoppas alla får en fortsatt bra dag! ❤


Coming home for christmas


chapplin

gick kalas att jobba ikväll, jobbade med Monica och Calle, allting flöt på som det skulle. i omklädningsrummet när jag skulle hem så säger viola, ta det lugnt ute, det är jätte halt! fine tänker jag, ska ju bara till bussen! ringer upp mamma, går ca 10 meter innan jag faller pladask ner på baken. det har ju som sagt snöat ikväll så man ser ju inte isen!!! eftersom jag har mamma i luren så sätter jag mig på vänster handled när jag ramlar, typiskt mig! nu har jag fruktansvärt ont och är glad att jag bara ska på personalmöte imrn! varför ska allt hända mig? eller är det jag som söker utmaningen?

ringde även från 50c och undrade om jag kunde jobba några pass, så jävla typiskt att det alltid ska krocka med det andra jobbet, skjut ma! strax kommer emilo och då ska jag sooova! puss


jag är en vampyr

time for work!
då var det dags igen, ikväll är det 16-21 som gäller. mjukstart på veckan inför kommande mördarhelg! känns endå rätt okej med tanke på att jag lurat iväg emil till örebro och adam! pojkvänsfri helg, jo jag tackar!

ikväll får jag tillochmed sovsällskap, bästa emil ♥


artikeln från unt.se!




joråsatte


Årets happening

jodå, idag är det julshow på tirk, som ingen får missa! vi bjuder på maskeradhoppning, kadrilj, mini-voltige och mkt mkt mer!

vi ses där godingar! :D


myser med lill kusin siggelito <3


man fattar ju noll


in a moment like this

min fina häst är äntligen på bättringsvägen, han har svarat bra på behandlingen och är nu behandlad för andra gången. ingebjörn sa att han inte rört sig så bra sen han var 3 år, tyckte jag skulle slänga ut han på travbanan igen! ;) men nej, nu ska han vara ridhäst! om 10 dagar ska jag äntligen får börja skritta honom, underbart! allt känns så himla bra, jag svävar på rosa moln!

nu väntar jag på Emil, sen blir det middag hos edling/janssons i söderfors! hoppas alla får en fin fredagskväll <3


1 december 2011

mår som en påse sopor idag, vad kom min förkylning ifrån?
tänkte att jag skulle ta mig ut på en powerwalk men har inte tagit mig iväg än. funderar istället på att jag ska ut och kika efter lite julklappar här i byn. man glömmer lätt bort att man faktiskt kan hitta bra mkt fina grejer, man vill hellre åka in till stan, vilket egentligen bara kan vara helt onödigt. så det ska jag pyssla med.

ikväll väntas kvällsjobb. 16-20,30, blir skönt efter gårdagens heldag. dock ska jag inte klaga, vi firade en 90 åring och blev bjudna på både smörgåstårta och gräddtårta. mums!


1 december och ingen snö, vad är detta? om endast 24 dagar är det jul! då kommer jag tjäna pengar, feta pengar. och det känns hur bra som helst!

ha en bra dag, imorgon är det äntligen helg! ♥


RSS 2.0