never say never

har en konstig klump i magen.
vet inte om jag vill det här någe mera.
vem ska jag lita på egentligen, jag börjar tvila.
allting är upp&ner, jag orkar inte mer.

"håll dina vänner nära, och dina fiender ännu närmare"


What are words

hur ska man hinna vara både en arbetande kvinna och en bloggande? ska väl egentligen inte vara några problem då man endå bloggar via mobilen? men det gäller ju att hinna med oxå. nu ligger jag i soffan på jobbet, sluta kl 16 dagen till ära! lär sedan åka till västland och hämta grejer då det vankas kadriljträning på tirk ikväll, spännande! träningarna till julshowen är i full fån och det är så mysigt, då vet man att julen snart är här!


Friday im in love

började med ett arbetspass, åka till Linn och mysa i soffan för att komma på att jag verkligen ville ha godis!! träffade på kamrater på Hemköp, ruggigt kult! tillbaka till Linns soffa och nu ligger jag hemma i sängen. invänväntar klockan för att stiga upp och köra fulla grappar! imorgon väntas jobb, likaså söndag och måndag! halleluja...


black

känslan som uppstår när man bara vill försvinna. eller önskan om att någon kunde förstå.


hit me baby one more time

det började nånting i stil med detta:







sen blev det lite rött:



sen var jag lite brunhårig innan det helt plötsligt såg ut såhär, och alice blev grön!:



sen blev det lite lugg:



sen blev de sommar:





och höst:



lite mörka partier i det blonda:



hel blond:



jag har ändrat fäger och stilar väldigt mkt, men jag tycker det är viktigt att våga vara sig själv.
oftast våga man inte sticka ut för då blir man mobbad och man tycker inte att man passar in, jag tycker det är så mycket viktigare att våga vara sig själv och se ut som man vill. alla har sin egen vilja, och den ska man följa!


boom boom boom, let me here you sa weeo

suttit och gått igenom massa gamla bilder på bildagboken det så fint hette förr!
släpper en bildbomb här sen som jag tror kan bli riktigt kul, håll utkik!

Nothing in this world can stop us

jag är helt slut efter hoppträningen, red max och efter bara uppvärmningen fick jag kramp i låren och bröst, fick knappt luft! kämpe som man är, kämpade jag vidare och det gick super bra! han är bra söt maxen taxen! när jag kom hem gräddade jag våfflor och nu kollar jag på bonde söker fru, och vad får man se? tierpare!!! inte bara de, utan TIRKARE, ingen mindre än björn! klart man ser honom på hopptävling, även om det va långt här i från! imorgon får jag sällskap hos hästarna av Linn, riktigt trevligt ska de bli! snart kommer Emil och jag ska väl hinna duscha innan de, sen ska jag soooova!


don't go breaking my heart

helt slut i kroppen sen igår, alborgen ger träningsvärk!
har slappat hela dagen med emil idag, skickade sedan hem honom och åkte till stallet. nu ska jag varva ner lite innan jag ska iväg till tirk på hoppträning, ska faktiskt bli rikigt roligt!

senare ikväll ska jag bara ta det lugnt, så sjukt chokladsugen så jag kanske köper det och äter i min ensamhet. ledig imorgon oxå, tänkt att jag ska ut och rida på, båda hästarna kanske om jag orkar.

puss på er.


she fall back

hej alla! Har haft en jätte bra dag på alborgen med härliga arbetskamrater! Jätte god mat, både lunch och middag, bäst lag och vi köttade på i alla celler, vilket resulterade sig med en delad 3e plats! Denna bariga dag avslutas med pojkvänsmys, underbart!


Best thing i never had

Sitter vid frukostbordet och laddar upp inför en dag på alborgen med jobbet. planeringsdag och lite lek :) tur att man jobbar med lola så man får ha provatchaufför idag, nämligen linnsepluttan! dem kommer väl och hämtar upp mig om cirka ungefär en kvart, bäst att fortsätta uppladdningen!


dance with somebody

mitt liv fick en spännande vändning idag!
jag ska nämligen flytta hemifrån och bli sambo med emil enarsson! hur sjukt känns inte det här? jag är så himla glad!


My life would suck without you

hatar att sova ensam, allra helst när man blev lovad att slippa det. ett löfte är väl ett löfte? iallafall så ska jag sova nu, eller inte. tankar snurrar i huvudet så jag blir alldedes yr, magsjukan förföljdes av en sjudundandre magkatarr, skjut ma. tusen frågor, inga svar. natti!


sunday bloody sunday

åter igen söndag.
jag ska snart ut till stallet. dock ingen lektion idag då jag känner att magen inte kommer gå med på det. ska nog skritta ut på dennis ist! emil är och spelar volleyboll, innan han åkte sa han: "skriv ett gulligt inlägg om mig på din blogg, jag blir så glad då!" det är väl bäst att göra de då.

min tok till karl heter emil enarsson, född 910102 och är lång som en flaggstång. han jobbar som snickare och på fritiden spelar han volleyboll eller blandar drinkar, typ. han bor i örbyhus med sin mamma, pappa och syster, men kanske inte så länge till om våra lägenhetsplaner går vägen. han är jätte snäll och omtänksam, snällaste killen jag någonsin träffat! de senaste 7 månaderna har varit de bästa i mitt liv, och jag älskar honom mer än någonting annat. nånting som ligger mig varmt om hjärtat är att han alltid ställer upp, inte ens hans häst-allergi hindrar honom från att hoppa upp på hästryggen och hjälpa till i stallet! puss till dig ♥

hoppas alla får en fin dag!


carpe diem

det värsta som finns, är när man anstränger sig och försöker göra någonting bra, men man får ingenting tillbaka.


Godmorgon godmorgon

vaknade nyss upp av ett samtal från mamma. Hon är och släpper ut hästarna då jag inte kände att jag orkade det. Ligger fortfarande i sängen och tar det lugnt, men jag känner mig mkt bättre idag, vill bli av med magsjukan nu. Väntar på att mamma ska komma hem sen ska jag passa på att äta frukost med familjen, åt lite kräm igår annars fick jag bara i mig vätska, så idag lär jag försöka äta, känner mig så hungrig!

Hoppas alla får en bra dag, puss!


if it makes you happy

tänk att man kan uppskatta ett glas kallt vatten så mycket!
vatten och cola är mina bästa vänner idag. ingen lyxig fredagsmidda blir det heller, det får bli kräm och lite mjölk (mjölk ska dock undvikas, men what a fuck, lite kan man ju inte dö av!), mer glamoröst än så blir det inte. tur att det är ANTM på tv så jag får lite underhållning iallafall, blir bättre när mor och holgurt kommer hem :)

jag saknar min emil så mycket. det värsta med att bli sjuk över en natt, är att alla planer man hade förstörs, vilket gör att man blir ännu lägre, skit saker! lär väl peta i mig lite energi så jag orkar prata i telefon med honom iallafall, har ingen koll på nån kroppsdel tror jag. men imorgon kväll kan jag nog äntligen träffa min kära igen, tur att jag har valt en så förståelsefull karl, det värmer ♥


what do you want from me

är det här vad man förtjänar när man ställer upp och tar hant om gamlingarna på jobbet?
jag höll verkligen tummarna igår kväll för att klara mig från denna äckliga åkomma, men icke. har vart jätte dålig hela natten och morgonen men nu börjar jag äntligen känna mig en aning bättre. denna kräksjuka har verkligen varit smittsam då det inte är många som kommit undan den. men man kan ju inte arbetsvägra för magsjuka? då lär man ju byta yrke, vissa verkar inte veta vad dom ger sig in på.

har förflyttat mig till vardagsrummsgolvet, att det alltid är så skönt när man är sjuk! är så fruktansvärt törstig, ligger och smuttar på vatten och cola utan kolsyra, fler tips på bra grejer för magen är jag tacksam för!

magsjuka är ju verkligen ingen trevlig åkomma, men vad fan! människor dör i olyckor, i cancer och vissa vågar inte ens arbeta med människor som har magsjuka! jag blir så irriterad, visst det är smittsamt, men snälla det ingår i yrket! den som tror att undersköterskor har ett slappt glassigt yrke kan ju ta och slicka sig i röven, för fy vilket ansvar vi bär. här ligger jag sjuk, på min lediga helg, för att jag ställde upp och jobba när andra vägrade.
skärpning!


Top of the world

ligger i sängen och myser med hårtbrödsmulorna från mackan jag nyss åt. Är frisk än så länge, personalen faller som flugor nu för kräksjukan! Min kära kollega jag jobbade med ikväll höll ut till 19, sen va hon med sjuk, stackarn. Hörde innan jag åkte hem att det verkar ha drabbat borggården oxå, jippi! Nu ska jag sova, imrn kommer fastighetssnubbar (förhoppningsvis i kostym) hit och värderar huset, sen ska jag bara vänta på att älsklingen slutar jobba kl ett och kommer och kramas med mig, imorgon kommer det bli en riktig mysdag! är jag frisk imrn, ska jag nog passa på och träna oxå. God natt allesammans! Puss


every way that i can

vissa dagar känns verkligen lågsamma.
men snart är det bara att röra sig mot jobbet. känns verkligen inte kul att jobba på magsjukeavdelningen idag oxå, känns som att risken kommer bli mkt större att bli smittad om jag är där ännu en dag. men jag håller tummarna för att jag håller mig frisk, känner inte för att bli sjuk!

dagen till ära kan jag väl bjuda på en liten sommarbild.


easy come, easy go

torsdag morgon, har sovit som en prinsessa inatt!
har precis kollar på gårdagens avsnitt av sjukhuset och ätit frukost, det va inte så mkt blod med idag så det gick fint att äta samtidigt ;) haha! nu ska jag nog ta och äta lite glass som efterrätt till frukosten! funderar även på att gå och sola sen. lär även ringa ett samtal till birgitta och höra om jag får komma och jobba idag! vore trist annars.

ser iallafall fram emot att vara långledig i helgen, hela fredag, lördag och söndag, underbart! räknade även på helgerna igår såg att jag jobbar både julafton och juldagen om dom lägger helgerna fortsatt lika, känns ju lagom kul. har sagt att julaftonsdagen kan man ju jobba, men inte kvällen :( juldagen fyller min underbara mamma år så då vill man ju inte heller jobba, typsikt. hoppas på de bästa att dom lägger om helgerna lite grann, jobbar hellre nyårsafton faktiskt, man slutar ju endå 21,15 som senast, och då hinner man ju festa endå, om man inte jobbar dagen efter såklart ;)

nej nu ska jag hugga tag i dagens sysslor, hoppas alla får en bra dag! ♥


UPDATE: jobb på kräkavdelningen ikväll med, uscha.


pump it up

arbetsdagen är över och nu börjar slappandet.
det är jag minst sagt värd efter denna dag på jobbet. börjar 6,45 imorse på smultron, när klockan va strax före halv 8 ringde birgitta och frågade om jag kunde jobba på övre charlotten ist för att det var personalbrist på den sidan så satte hon in en vikare för mig, visst sa jag. innan jag ens visste ordet av så ringde lola från nedre charlotten, där det går magsjuka så den avdelingen är isolerad. då var hon stackarna ensam där nere medans 3 personal var på övre charlotten för att dom inte ville jobba där magsjukan gick?. jaja, mig går det ingen nöd på så självklart ställde jag upp och jobba på magsjukeavdelningen. vad gör man inte? är man rädd om jobbet kan man inte arbetsvägra, icke sa nicke.

sitter nu hemma i soffan och kollar på sjukhuset, såg avnittet igår kväll med det är ju lika spännande endå! jag sitter även och kollar efter nya jobb, men inte hittar jag nå jobb lr. eller visst hittar jag jobb, men inget som skulle passa mig, typ.

nu i eftermiddag väntar lägenhetsvisning med älskling, spännande. jag hoppas dock på en lägenhet som emil ska kolla på imrn medans jag jobbar. men det sköter han fint, får jag hoppas!


hey, I made it!

satan i gatan! kan ju tala om att det händer grejer med denna blogg. hela designen är ny, och gissa vem som fixat den? jo jag! känner mig duktig, mitt minne är ju som kyss ma i arsle. men jag uppfriskade de genom att åka och hälsa på min favorit pinga, jossipluttan idag! det va så länge sedan jag träffade henne så idag tog jag och åkte dit. det bästa jag gjort på länge! och när jag kom hem satte jag mig direkt och pysslade med detta, och här har ni resultatet! lite mörk och dyster kanske? jaja det får jag ta tag i en annan dag! nu har vi början på någonting nytt iallafall. imorgon väntar jobb igen. 6.45-14 dagen till ära. imorgon väntar ännu mer spännande grejer, nämligen lägenhetsvisning, good vad jag vill flytta hemifrån, men samtidigt inte. det är skrämmande, men samtidigt något jag så gärna vill. att emil är en del i det, känns hur bra som helst. han är bäst! på tal om emil så sitter jag och väntar på honom nu. han ska hämta upp mig och sen åker vi till örbyhus. känns ju bra att vara där när man börjar så pass tidigt. okej, jag åker dit för att spendera tid med honom med, inte bara för att jobba ;) hoppas alla får en bra kväll, denna dag med typiskt oktoberväder! puss

the way she fly

jag söker någon, som är grym på bloggdesigner? är less på att sitta och pyssla själv och det bara blir halvdant hela tiden! skulle väl först och främst behöva en bunt med nya bilder att jobba med, men jag har blivit så slö med sånt. inte lika ego kanske, haha! får väl antlita pojkvän till att fota lite, nånting han råkar vara lite för bra på, lycko mig. det jobbigaste med att blogga är designen, inte att skriva inlägg och hålla uppdaterat, utan att hitta en snygg design som man trivs med. uschaa. hoppas alla får en fortsatt bra dag iallafall, medans jag bårkar med design!

lunch

lunchdate med mig själv (lax, potatis, kina-mix med hollandesås, mummmmms!), top model på tv, kan inte bli så mkt bättre. höstväder ute och ikväll är det dyngis i stallet. ibland bara älskar jag måndagar!


söt-nisse


radio ga ga

idag skulle jag jobbat delad tur, men sd händer? jenny blir sjuk! Fick jätte ont i magen igår kväll och har kallsvettats och knappt sovit någonting inatt, så jag sjukanmälde mig och tillbringar dagen hemma på soffan. Emil spelar golf och håller mig inte sällskap heller, karlar! haha! ska försöka få i mig nånting och äta, sen ska jag försöka orka med och städa och byta sängkläder och pyssla lite, söndagsgöra!


hot stuff

mina älsklingar <3


we found love

min fina Dennis, har äntligen kommit igång och rida nu efter hans hälta. Vi mjukstartar lite försiktigt nu och han tycker det är jätte kul! jag med för den delen. han är så fin, lär ta mig till hööks och shoppa täcken då han är van med 3 täcken på vinter, helt sinnes. Henry har bara ett tjockt! haha kult. nu har han fått tagit över Henrys gamla regntäcke, vilket faktiskt passade, underbart! det bästa är när man kan återanvända saker, sånt gör mig glad!


bring it back

äntligen fredag, älskade fredag!
skulle jag vara en veckodag skulle jag lätt vilja vara fredag, älskad av alla! okej nästan alla, jag ska ju fan jobba kväll, inte okej.

har hunnit med mkt nu på förmiddagen. solat, shoppat, dock inte ätit frulle, får slänga i mig nånting innan jag beger mig mot jobbet! ikväll ska jag iallafall träffa mina underbara tjejer! så jag har längtat och ikväll ska jag äntligen få träffa dom, det blir ju inte så ofta när mer än hälften av oss jobbar inom vården, suck. men dom tillfällerna man träffas är få, men dom är betydelsefulla ♥

hoppas alla får en fin fredag!


i like the way

finally, jag har bestämt mig.
bye bye devote.se och hej blogg.se!
frågan är varför jag bytte från blogg.se från början? antagligen för att testa på nått nytt och för att inse att devote.se inte alls är så bra som jag från början trodde. känns skönt att nu börja på någonting nytt, lämna allt gamlat bakom sig. så ja, nu hittar ni mig på blogg.se igen.
kanske får jag äntligen tillbaka motivationen för att blogga igen, den jag faktiskt tappade i samband med att jag bytte blogg. att blev så mkt tråkigare. men nu ska vi ändra på det men ni får dock stå ut med mkt uppdatering från mobilen då jag fortfarnade inte fått min dator tillbaka, jävla skit saker! iphone4 ♥

hoppas alla får en fortsatt bra dag så ska jag plua lite med designen, puss.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0