27 februari 2012 - turn the music up!

Havana Brown – We Run The Night
Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
Moa Lignell – When I Held Ya
Norlie & KKV – Tröjan du hatar
Dead by April – Mystery
Leona Lewis / Avicii – Collide - Radio Edit


26 februari 2012 - beach 2012, nu kommer jag!

från & med imorgon börjar mitt nya liv!
har disskuterat med min sambo och nu jäklar ska jag ta tag i träningen på riktigt! jag tycker det är as kul och när jag väl kommer igång finns det inte mkt som hindrar mig. men med jobbet jag har nu, olika arbetstider hela tiden och nästan bara kvällar så krockar det med alla mina träningar jag vill gå på! men nu ska jag greja det här endå, trotts jobb. det handlar inte om att gå ner i vikt, absolut inte, snarare tvärtom eftersom muskler väger mera än fett. det här handlar om att jag ska leva ett sundare liv.

i detta ingår allt från morgonpromenader, löpning till zumba och bodypump! ridningen kommer göra en stor del i detta oxå, jag håller min själv i form samtidigt som jag kommer hålla hästen i trimm!

kanske kommer även bloggmotivationen tillbaka med min form, håller tummar och tår!



25 februari 2012 - hey i heard you are a wild one

här är det uppdatering på mina villkor som gäller, jop jop!
är kattvakt så har min lilla selma uppe i lägenheten, så bra jag har mått idag när hon varit här! katter är underbara djur! snart kommer emil hem och det blir lördagsmys. kolla på gladiatorerna och dreggla lite extra över prime, det är min kväll de!

hoppas alla mår bra där ute och har en sjukt bra lördagskväll! puss ♥


23 februari 2012 - just like a tattoo, i always have you


20 februari 2012 - hard work, work!


17 februari 2012 - välkommen in

nära ett psykisk sammanbrott? ja!
om det bara inte vore så jävla svårt att inse! hate it, & snart ger jag upp.


16 februari 2012 - on and on

jobbade min fina häst i rundcorallen, han är jätte duktig och gör stora framsteg! han vet precis vad han ska göra och han lyssnar verkligen! han är så lättlärd och tycker det mesta är jätte roligt! fina dennis <3


16 februari 2012 - i just came to say hello

har nog ingenting roligt att skriva idag!
har inte gjort alltför mkt idag heller. jobbade dennis löst i rundcorallen och han tycker verkligen det är roligt och han utvecklas jätte mkt! annars har jag typ diskat och slappat. kollat på O.C vilket är det enda jag gör om dagarna typ.. nejdå, jag gör väl lite nytta antar jag!

see ya!


15 februari 2012 - allahjärtansdag i bilder


15 februari 2012 - ben&jerry's!

myser i soffan efter en dag i stallet, freddan har gett ryggen en omgång och ännu mera stall! luktar nån blandning av stall, linementet och solarium idag.. haha tur att sambon är ute på vift!


14 februari 2012 - vardagslyx!


12 februari 2012 - söndags mys med den bästa!


11 februari 2012 - me and my boys!


11 februari 2012- this is my life


11 februari 2012 - all day, all night

hej alla fina därute!
sitter på sängen och försöker överleva med alla ljud runt omkring mig. emil&martin spelar xbox i vardagsrummet, grannen borrar och ja, alla låter dom allmänt illa! så dåligt som jag sov inatt har jag nog inte sovit på länge, usch! för lite sömn = dåligt humör! ja det får faktiskt grabbarna stå ut med. finns det någon frivillig som skulle vilja rädda min dag så är jag öppen för förslag, för det här kommer jag inte stå ut med!

har iallafall hunnit med en god frukost, allt i stallet är klart plus en ridtur på min prins dennis! inte tänker jag sitta såhär hela dagen inte, kommer nog på nått, förr eller senare..

hoppas alla får en underbar lördag, puss ♥


10 februari 2012 - it's a mystery


9 februari 2012 - thats my day, love!


9 februari 2012 - what a day

godmorgon alla pigga och glada!
jag har sovit som en björn inatt och känner mig faktiskt riktigt utvilad!för första gången på väldigt länge känner jag mig pigg när jag vaknar, hade glömt vilken underbar känsla det är! sitter just nu i handduk óch med ansiktsmask och äter frukost, kände för att lyxa till det idag!

sitter och laddar upp för en tripp till valbo med en efterlängtad pingla, jossan ofc! tror inte jag träffat henne på flera veckor, så får det ju verkligen inte gå till! ska bli riktigt kul ♥

inte nog med allt det här har jag en ledig helg! torsdag-söndag innebär 4 dagars ledighet för mig! inte illa de inte! helgen är redan fullspäckad! emils kunsin martin kommer hit och ska vara här i helgen, på lördag kommer emils moster och lille frank och hälsar på och på söndag ska vi till örbyhus för att gratta elina som är i costa rica när hon fyller år, spännande! ser fram emot denna helg!

hoppas alla får en fin dag, pussar ♥


(bilden är från helgen jag fyllde, en kväll på heartan helt enkelt! ♥)


6 februari 2012 - i love horses!

hej på er alla glada!
jag har ju lovat att nu ta tag i denna blogg, till och med ida har varit på mig och sagt att nu är det dags att blogga igen! så nu ska det bli ordning och reda! så nu ska vi få se vad jag pysslat med idag!











det här är min bästa vän i vått & torrt! G.G Dennis ♥
jag har alltid varit den som sagt att skaffar jag någongång i livet en egen häst, ska det inte vara en avdankad gammal travhäst. i höstas fick jag ett erbjudande om en travhäst som hade blivit pensionerad från travet som 8åring. eftersom mamma och jag då var fodervärdar på en kallblodare så tänkte vi att det skadade ju inte att åka och kolla på hästen då ägarna var bekanta med oss sen tidigare. vi provred och jag tyckte väl att han var som vilken gamla travhäst som helst, dock mindre och inte alls lika tung som jag förväntat mig. jag valde iallafall att ta hem dennis till västland där vi hade henry då. första gången jag red honom hemma, så trodde jag inte mina ögon. jag kunde inte fatta att hästen jag satt på faktiskt sprungit in 150 tusen kronor!! det var som att han hade varit en dressyr häst hela sitt liv. han imponerar på mig mer och mer och jag älskar min häst mer än någonting annat.  han är en enmans häst, är väldigt känslig och väldigt speciell, men vi passar som handen i handsken! ♥

bilderna är iallafall tagna idag av min snälla syster som ställde upp i denna blåst och fota. det märks att han tycker kylan och blåsten är jobbig då han bli väldigt tjurig och allmänt muppig. nu vill vi ha vår!
nu på kvällen jobbade jag honom även löst i rundkorallen. jag har jobbat mkt horsemanship med henry men aldrig med dennis. jag tänkte att nu ska jag jäklar ta några mintuer med dennis, och det gick så himla bra. han är jätte duktig och fattade direkt att det var jag som bestämde! duktiga älskade häst ♥


3 februari 2012 - zumba!

godmorgon alla glada!
jag har sovit som en björn inatt, trots en dreglande pojkvän vid min sida. idag känner jag av träningsvärken mkt mer, dock bara lår, rumpa och triceps, det lär ju betyda att det bara är att lassa på med mera vikter på de andra muskelgrupperna, oja!

igår när jag väl skulle testa på zumban så somnade jag! sen jobbade jag ett kvällspass så nu ska jag testa zumba, kanske är bra för min träningsvärk, grannarna kommer väl fundera vad sjutton jag håller på med här uppe!

annars är det storhandling som står på schemat idag!  ha en bra dag alla fina, puss!


2 februari 2012 - nu ska det bli ordning på det här torpet!

men hur denna blogg får lida för att jag inte har nån motivation!
jag är nere i en svaka, och det enda jag orkar med är att ligga på soffan. ikväll ska jag iallafall orka mig iväg och jobba! igår tog jag mig verkligen i kragen och drog iväg till aktivera för lite bodypump, underbart! jag fegade med vikterna men jag trodde dock att träningsvärken skulle vara mkt värre idag, men det är helt okej. jag lovar, att den är 100 gånger värre imorgon! jag fick hem alla zumba grejer igår med, så jag funderar på att testa lite nu innan jobbet, så jäkla spännande!

btw har vi äntligen fått igång bredbandet, så nu lär ni se mer av mig här. ska ta tag i bloggen nu, promise :)

puss ♥


RSS 2.0